Ipari használt olaj elszállítás és felvásárlás a legjobb feltételekkel!

Használtolaj újrahasznosítás

Az újrahasznosítási folyamat révén az útépítéshez és kátrány alapú termékek adalékanyagaként felhasználható fluxáló olajat állítunk elő.

A fluxáló olaj gyártás két telephelyen, Tokodon és Kalocsán, míg a késztermék, illetve begyűjtött fáradt olaj tárolását bérelt telephelyen végezzük. A tevékenység végzéséhez szükséges ( 14/6178-14/2012) számú környezetvédelmi engedéllyel rendelkezünk. Kapacitásunk alapján évi 17.000 tonna olajat tudunk hatástalanítani.

Fluxálóolaj – A bitumengyártás alapanyaga

A természetes bitumen a kőolaj egyik alkotórésze. Finomítókban nyersolajból, desztillációval állítják elő. A finomítókban előállított bitumen egy sötét színű, képlékeny szerves anyag, melynek viszkozitása a hőmérséklet függvényében változik, szoba-hőmérsékleten gyúrható, majd 150-200 Celsius foknál teljesen folyékony halmazállapotú. A bitumenek 80-90%-át az útépítéseknél használják, de fontos a párazáró, vízszigetelő képessége, amely miatt szigetelőlemezek gyártására is használják. Ahhoz, hogy a bitument alkalmassá tegyék ezekre a felhasználási területekre, „modifikálni” kell. Ehhez az eljáráshoz használják a fluxálóolajat. A fluxálóolajat kőolajból, – a lepárlás során képződött maradék – valamint használt ásványi olajokból állítják elő. A mi technológiánk a használt olajból történő előállításra alkalmas.

Ügyfélszolgálat

+36 33 / 505-130
+36 33 / 505-131

Rólunk mondták

Cégünknél több típusú fáradt ipari olaj is keletkezik, amelyek elszállítására több lehetőséget is megvizsgáltunk, Azért döntöttünk a GÉGOL Kft. mellett, mert leveszik rólunk az adminisztrációs terhet magas árat fizetnek az olajért és az elszállítást is rugalmasan gyorsan végzik.

Kun Földmunkagép Kft, Agócs Imre