Ipari használt olaj elszállítás és felvásárlás a legjobb feltételekkel!

Használt olaj elszállítás

Partnereinknek az együttműködés kezdetétől tapasztalniuk kell, hogy a piacon a legmegfelelőbb szakértőt választották feleslegessé vált használt olajuk átvételére és ártalmatlanítására. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre a szükséges hatósági dokumentációk kitöltése mellett az elszállítás időpontjának megszervezésére, illetve további környezetvédelmi tanácsadással is.

Tevékenységünk kiterjed az ipari üzemekben és szervizekben keletkező olajos hulladékok elszállítására, ennek során saját illetve minősített alvállalkozóink segítségével elszállítjuk a keletkezett fáradt olaj mellett, az olajos felitató anyagokat, olajszűrőket, olajos flakonokat. A begyűjtés és elszállítás ADR előírásoknak megfelelő csomagolásban, a jogszabályban előírt dokumentációval történik.

Ügyfélszolgálat

+36 33 / 505-130
+36 33 / 505-131

Rólunk mondták

Cégünknél több típusú fáradt ipari olaj is keletkezik, amelyek elszállítására több lehetőséget is megvizsgáltunk, Azért döntöttünk a GÉGOL Kft. mellett, mert leveszik rólunk az adminisztrációs terhet magas árat fizetnek az olajért és az elszállítást is rugalmasan gyorsan végzik.

Kun Földmunkagép Kft, Agócs Imre