Ipari használt olaj elszállítás és felvásárlás a legjobb feltételekkel!

Gégol Express – veszélyes hulladék elszállítás 48 óra alatt

gegol-expressA GÉGOL Kft. tevékenysége újabb szolgáltatással bővült. 2015 február 1-től elindítottuk a GÉGOL Express szolgáltatásunkat. Ennek keretében vállaljuk, hogy az ügyfeleinknél keletkezett, olajos hulladékokat maximum a megrendeléstől számított 48 órán belül elszállítjuk.

Számos esetben előfordulhat, hogy a cégek a keletkező veszélyes hulladékokkal kapcsolatos törvényi határidőket csak késve észlelik, illetve a környezetvédelmi hatóság ellenőrzése során felmerül problémaként a felhalmozódott hulladékok gyors elszállíttatása. Cégünk ezekben az esetekben is megoldást tud nyújtani ügyfeleinek: a keletkezett hulladékokat saját kisteherautóinkkal 48 órás határidőn belül elszállítjuk, erről a hivatalos igazolást  Sz kísérőjegy formájában  kiállítjuk.

 

Az elszállítható hulladékok

Az alábbi veszélyes hulladékok esetében tudunk megoldást nyújtani:

  • fáradt olajok : EWC 130205, EWC 130206, EWC 130110, EWC 130111, EWC 130307, EWC 130308 kódok szerint
  • olajos szilárd hulladék: olajszűrő, olajos flakon, olajos felitató, olajos rongy, olajos fűrészpor, az alábbi kódok szerint:  EWC 160107, EWC 150110, EWC 150202.

Engedélyeink alapján csak a felsorolt hulladékokat tudjuk elszállítani, átvenni, egyéb hulladék elszállítása az Express szolgáltatással nem lehetséges.

A megrendelésénél kérjük figyelembe venni, hogy az egyidejűleg maximálisan elszállítható teljes hulladék mennyiség 500 kg.

A megrendelés min. 1 hordó (180 kg) fáradtolajat kell, hogy tartalmazzon,  csak szilárd hulladék elszállítását nem tudjuk vállalni.

A szállításhoz cseregöngyöleget (olajos hordó )  igény esetén díjmentesen  biztosítunk, ADR minősített zsák , külön költségtérítés mellet igényelhető.

A szükséges dokumentációt kiállítjuk az átadó partner helyett, az ADR előírásainak megfelelő jelöléseket szintén biztosítjuk a csomagolásra.

 

 A GÉGOL Express működése:

A GÉGOL Express szolgáltatás során cégünk vállalja, hogy a beérkezett telefonos  (06-33-505-130) vagy email-ben: gegoliroda@invitel.hu, gegolinfo@invitel.hu történő megkeresések alapján a kapcsolatfelvételtől számított maximum 48 órán belül a fenti paramétereknek megfelelő veszélyes hulladékot az ügyfél telephelyéről elszállítja. A megrendelések felvétele hétköznap 07: 30 és 15:00 között történik, a 48 órás határidőt ebben az időszakban felvett megrendelések esetében tudjuk tartani, a hétvégét nem beleértve.

Kollégáink az email-ben érkezett vagy telefonos megkeresés alapján felhívják az ügyfeleket és szóban leegyeztetik a szolgáltatás részleteit. Ennek megfelelően kiállításra kerül a Megrendelő lap, melyet kiküldünk az ügyfélnek. Ennek szkennelt vagy fax-on visszaküldött, aláírt változatának kézhezvételétől számítjuk a 48 órás elszállítási határidőt.

A hulladékot kollégáink az ügyfél telephelyén átveszik, és ellenőrzik, hogy az elszállítandó hulladék megfelel-e a szolgáltatási feltételeinknek. A hulladék tényleges súlyának megállapítása a GÉGOL Kft. telephelyén, hiteles mérlegen, mérlegjegy kiállításával történik. A számla kiállítása a mérlegjegy alapján történik.

A partnernek a szolgáltatásról a számlát következő napon kiállítjuk és postán elküldjük, 8 napos fizetési határidővel.

A számla összegének beérkezését követően a leigazolt SZ kísérőjegyeket visszaküldjük.

 

A szolgáltatás díja:

A GÉGOL Express szolgáltatás átvételi és szállítási díja, melyet az ügyfélnek kiszámlázunk:

fáradtolaj esetén: 10 Ft+áfa/kg

szilárd hulladék esetén egységesen 80 Ft+áfa/kg

ADR zsák: 220 Ft+ÁFA/ db

 

Amennyiben nekünk felróható okból nem tudjuk tartani a vállalt 48 órás határidőt, a fenti szolgáltatási díjból 50% kedvezményt adunk.

Elérhetőségeink:

Kollégánk, Bódi-Fodor Andrea az alábbi elérhetőségeken várja megkereséseiket:

telefonszám: 06-33-505-130

fax: 06-33-505-131,

e-mail: gegoliroda@invitel.hu, gegolinfo@invitel.hu

Ügyfélszolgálat

+36 33 / 505-130
+36 33 / 505-131

Rólunk mondták

Cégünknél több típusú fáradt ipari olaj is keletkezik, amelyek elszállítására több lehetőséget is megvizsgáltunk, Azért döntöttünk a GÉGOL Kft. mellett, mert leveszik rólunk az adminisztrációs terhet magas árat fizetnek az olajért és az elszállítást is rugalmasan gyorsan végzik.

Kun Földmunkagép Kft, Agócs Imre